Årets första företagskväll

Årets första företagskväll gick av stapeln 12 februari. Drygt 100 studenter från samtliga byggårskurser och inriktningar deltog och fyra företag var med. Kvällen blev väldigt lyckad och alla närvarande tycktes uppskatta aftonen. Företag som medverkade Archus Arosia Arkitekter AB, Tekla, Byggingenjörsbyrån Norden AB och Kadesjös Ingenjörsbyrå AB.

FBIare.se var självklart på plats och hann få några ord med en representant från varje företag. På frågan vad det bästa med företagskvällarna är har samtliga företagsrepresentanter enbart positiva saker att säga.

Tina Bilock från Byggingenjörsbyrån menar att det är inspirerande att se och höra hur alla törstar efter arbetslivet.
”Det bästa är att se och höra studenternas visioner, samtidigt som det märks att de törstar efter arbetslivet. Roligt är också att ni lyckats få hit företag från olika delar av byggbranschen.” 

Mattias Wennerström från Kadesjös Ingenjörsbyrå tycker att det gick att hitta den rätta känslan samtidigt som kvällen i sig var väldigt trevlig.
”Det var väldigt bra uppstyrt med en FBI-presentation innan företagspresentationerna. Det kändes välplanerat med mat och sedan mingel, vilket ger mer klass på kvällen. Man gör kvällen lite mer speciell än vad den redan är. Ni lyckades med rätta känslan bland annat för att allt var väldigt väl uppstyrt.”

Elin Rosén från Archus Arkitekter blev positivt överraskad av alla trevliga studentmöten.
”Det var jättemånga och jättetrevliga studentmöten. Det märks att det är engagerade studenter och det känns inte att det gått 4 timmar. Jag och mina kollegor har pratat non-stop hela kvällen. Det är positivt att det är studenter från alla årskurser.”

Tove Lindblad från Tekla menar att man såg hur engagerade och duktiga studenter som kommit till kvällen.
”Jag såg glöden i studenternas ögon, glöden att vilja lära sig mer. Alla ställer intressanta frågor som man svara på vilket har gjort att kvällen gått fort.”

Är du som student intresserad av att komma på nästa kväll? Höll ögonen öppna på hemsidan!

Är du som företagsrepresentant intresserad av att delta på nästa kväll? Hör av dig till marknadsansvarig! För kontakt se kontaktsidan.

Tack till kvällens företag!
Vill du veta mer om Archus? Se deras hemsida
Vill du veta mer om Tekla? Se deras hemsida
Vill du veta mer om Byggingenjörsbyrån? Se deras hemsida
Vill du veta mer om Kadesjös? Se deras hemsida

Bilder från kvällen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Företagspresentation pågår

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Företagspresentation pågår

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sportköket stod för kvällens mat

Det här inlägget postades i Näringsliv. Bokmärk permalänken.

Kommentera