Studiebesök

Intresset för studiebesök brukar vara stort hos studenterna. FBI samordnar årligen studiebesök hos både entreprenadföretag samt konsultföretag. För att anordna ett studiebesök behöver vi veta vilken målgrupp ert företag är intresserade av att träffa. Det kan exempelvis vara avgångselever som valt en specifik inriktning, studenter i år 2 som ännu inte valt inriktning alternativt studenterna i år 1. När vi vet vilken målgrupp ni vill träffa hör vi med intresset hos studenterna för att sedan föreslå ett flertal datum och tider för er utifrån skolans arbetsbelastning. När ni valt datum och tid informeras sedan de studenter som är intresserade.

Vill ditt företag ta emot oss studenter på studiebesök? Tveka inte, kontakta marknadsansvarig! För kontakt se kontaktsidan.

Det här inlägget postades i Näringsliv. Bokmärk permalänken.

Kommentera