Studiebesök på Kadesjös

Under våren har Kadesjös visat stor gästvänlighet då de bjudit in samtliga studenter som läst byggnadskonstruktion grundkurs. Totalt har 40 studenter varit på besök där de välkomnats med en presentaion av företaget, en rundvandring på kontoret och en avslutningsfika med de trevliga medarbetarna. Ett besök som bevisligen varit väldigt uppskattat bland studenterna. FBIare har träffat två av dessa.

Simon Freiman som läser samhällsbyggnadsprogrammet med inriktning konstruktion menar att besöket fått upp intresset för en karriär som konstruktör.
”Det var väldigt intressant att se deras lokaler samt hur de fördelar arbetsuppgifterna. Lokalerna var väldigt trevliga och besöket har helt klart fått upp mitt intresse för konstruktion, jag kan tänka mig att arbeta inom konstruktion”

Patrik Löfberg som läser byggnadsingenjörsprogrammet med inriktning konstruktion menar att gästvänligheten var på topp.
”Det var spännande att se hur vissa arbetade specifikt med stål eller betong. Jag känner att jag fick en stor inblick i livet som konstruktör samtidigt som jag vill lyfta ett finger för den goda gästvänligheten.”

FBI tackar Kadesjös för ett gott mottagande och samarbete!
Är du som student intresserad av Kadesjös och dess verksamhet? Se deras hemsida.
Är du som företagare intresserad av att ta emot studenter på studiebesök? Tveka inte, kontakta marknadsansvarig!

Det här inlägget postades i Näringsliv. Bokmärk permalänken.

Kommentera