Erlandsson Bygg i Öst söker exjobbare!

Vi söker en eller flera studenter att skriva examensarbete inom byggnadsteknik.

Erlandsson Bygg i Öst AB är ett tillväxtbolag vilket gör att Du som medarbetare förväntas arbeta både flexibelt och ansvarsfullt. Vi vill att du, i allt du gör, agerar utifrån ett helhetsperspektiv, d.v.s. för företagets bästa. Vår kultur bygger på vår förmåga att skapa en laganda, att vi agerar ansvarsfullt i våra beslut och initiativ samt att vi är personliga i våra interna och externa relationer.

Vi är etablerade i Uppsala, Enköping och Västerås, vi vill att ni under större delar av erat arbete sitter på vårat kontor i Uppsala.

Idag är det mycket korta ledtider mellan beslutet att ett projekt ska starta och att den egentliga produktionen påbörjas. Vi har idag mycket bra hjälpmedel vid anbudsskedet och ett behov finns att få med sig kunskap och information till produktionsskedet. Därför är vårat önskemål är att examensarbetet handlar om länken mellan anbud/projektering och produktion, men vi är även öppen för era förslag.

Vänliga hälsningar
Karl Friskopp Pallin
Kalkylchef

Det här inlägget postades i Näringsliv. Bokmärk permalänken.

Kommentera