Rekrytering projektledare

Hej!

Saknar du planer inför sommaren och är en bra förebild för barn, fortsätt läs!

Fredsbevarande föreningen CISV söker fler projektledare inför sommarens Barnby här i Västerås. Att vara projektledare innebär bl.a. att ha det yttersta ansvaret om lägerdeltagarnas hälsa och utbildning som i år handlar om konflikthantering. Kort om vad detta är:

48 barn (11 år gamla) från 12 olika länder kommer till Västerås i mitten på juli. Från varje delegation medföljer också en ledare (+21 år) d.v.s. 12 ledare. Från Sverige kommer 6 juniorledare och 5 projektledare (kanske du). Sammanlagt är vi cirka 70 personer.

Projektledarna samordnar de yngre ledarna och ser till att våra planerade aktiviteter flyter på samtidigt som vi har det JÄ***GT kul, kort och gott innebär lägret massor av nya vänner och erfarenheter. Vi bor tillsammans på en lägergård med fotbollsplaner etc nära tillhands.

Vi söker en omsorgsfull och mogen projektledare 21 år eller äldre, som också tycker om att ta hand om barn, helst ska du ha tidigare erfarenhet som ledare.

Det finns mycket mer information om Barnbyn. Är du intresserad så hör av dig till Max på 073 – 551 77 19.

Mer information finns på: http://www.cisv.se/lager-och-projekt/village

Lägret pågår mellan 26/6 och 26/7.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera