Programråd 2015

Hej alla!

Den 24 april är det dags för årets programråd där utvalda studenter, programsamordnare, studievägledare och akademins chefer träffas för att bl. a. diskutera byggingenjörsprogrammet och utvärdera de saker som är bra och mindre bra. Detta för att hålla fast i de saker som studenterna är nöjda med och för att ev. hitta saker som ersätter de mindre bra sakerna.

Har DU som student på byggnadsingenjörsprogrammet åsikter du vill framföra? Det kan vara någonting du är nöjd med, någonting du är mindre nöjd med eller någonting du vill framföra. Då ska du inte tveka utan skriva ner dina tanker i ett mejl till ordförande@fbiare.se så kommer tankarna, efter en bekräftelse att tas upp.

Andra saker som kommer att tas upp under rådet är

1. Besked från UKÄ angående utvärdering av byggingenjörsprogrammet
2. Pågående översyn av nuvarande byggingenjörsprogram
3. Högskoledagarna
4. Rapport från årskurserna
5. Övriga frågor

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera