Tillbakablick 2016

Hej, det var ett tag sedan vi skrev här. Men nu är vi tillbaka! Det har varit en aktiv höst med mycket att göra och trevliga aktiviteter. En av dem var företagsdagen som handlade om att byggarna fick träffa framtida arbetsgivare och gå på föreläsningar. Givande dag.

Det var en programkväll för språkarna i höstas. Den var jätteintressant. Gamla studenter som hade läst på programmet kom och berättade hur deras vardag såg ut efter examen och vad de jobbade som. Hur de hade tagit gjort för att få de jobben de har idag. Det fanns möjlighet att få råd av studenterna samt de som studerar på högskolan nu.

Vi som styrelse har haft mysiga event under hösten och vinterhalvåret. Det har vart glöggmys som avslutade året bra.

 

Det här inlägget postades i Styrelsen. Bokmärk permalänken.

Kommentera