Blivande eller ny FBIare

Om du funderar på att läsa högskoleingenjörsprogrammet inom byggnadsteknik och har frågor eller funderingar kontakta någon i styrelsen eller gå in på Mälardalens högskolas hemsida för att läsa mer.

För dig som börjar första året anordnar vi i FBI en Rookieperiod under de 2-3 första veckorna, för att du ska komma in i gemenskapen och lära känna dina nya studiekamrater.

Overaller, märken, hoodies

Som FBIare är din heliga färg marinblå och vi säljer overaller i denna vackra färg. På din ovve syr eller limmar man fast tygmärken som man kan köpa av sin förening. Det är också väldigt vanligt att man köper på sig ett gäng av sin egen förenings märken för att sedan byta märken med andra studenter. Ett märke kostar 15 kr om du är medlem och 20 kr om du inte är medlem.

FBI har designat en hoodie för sina medlemmar.

Är du intresserad av att köpa en ovve, märken eller en hoodie kontakta materialansvarig. Kolla under fliken styrelsen för att se vem det är.

Beg. studielitteratur

Studielitteratur är dyrt därför har vi i FBI skapar en facebooksida där du kan köpa posta om att du vill köpa studielitteratur eller nappa på någon som vill sälja sin studielitteratur.

Besök den genom att söka på: Begagnad studentlitteratur för FBI-medlemmar

Mentorprogrammet

Föreningen startade ett mentorprogram läsåret 14/15 för studenter som går i årskurs 2. Idén till mentorprogrammet kommer från studenterna själva då de flesta är oerfarna och behöver bättre erfarenhet av branschen.
Syftet med programmet är att etablera kontakt mellan företag och studenter samt att studenter ska känna en större personlig trygghet inför arbetslivet efter avslutade studier.  Ansökan till mentorprogrammet brukar öppna på hösten och håller på hela läsåret, för att bli antagen till mentorprogrammet måste du vara medlem i FBI.
Vill du veta mer? Hör av dig till mentorprogramansvariga.